نوشته شده توسط : lavazemkhanegi

به وجود آمدن برفک یخچال و انجماد تو یخچال از آنگونه مواردی است که می توان ادعا کرد برای تمامی ما قبل آمده است. با این وجود، هنوز بسیاری از کسان علت برفک زدن یخچال فریزر و یا انگیزه انجماد درون یخچال بدون برفک خویش را نمی دانند و از تدبیر برفک نزدن و جلوگیری از یخ زدگی درون یخچال خویش خبر ندارند.

در این مطلب از کاراباما، سعی داریم لغایت علت برفک زدن و انجماد یخچال فریزر را در بخش های مختلف آن رسیدگی کنیم؛ چرا که برفک زدن یخچال سبب کاهش بهره وری و افت عملکرد سرمایشی یخچال می شود و در ادامه نیز مشکلات دیگری را به وجود می آورد. پس در این مطلب ابتدا به عیب یابی یخچال برای یافتن انگیزه برفک زدن آن و یا دلیل انجماد تو یخچال می پردازیم و سپس در باره رفع مشکل و اینکه چکار کنیم که یخچال برفک نزند صحبت خواهیم کرد. مسلما در چهره بی توجهی، دشواری ها تشدید شده و می تواند منجر به ویرانی کلی یخچال فریزر شود که خرج های تعمیرات یخچال را افزایش می دهد.

در این مطلب درباره موارد پایین گفتگو خواهیم کرد:

علت برفک زدن یخچال
علت یخ زدن داخل یخچال
علت برفک زدن یخچال معمولی
علت انجماد درون یخچال بدون برفک
علت برفک زدن فریزر
علت یخ زدگی داخل یخچال
راهکار برفک نزدن یخچال
جلوگیری از انجماد یخچال
در صورتی که هر یک از موارد بالا را در یخچال فریزر خویش مشاهده نمودید، بعد از بررسی راهکارهای گفته شده برای برطرف کردن مشکل برفک زدن و انجماد یخچال خویش اقدام نمایید، ولی در صورتی که راه حل باره نظر تخصصی و فنی بوده و شایستگی لازم برای اتمام آن را ندارید، توصیه اکید ما به به کارگیری خدمات تعمیرکاران چیره دست یخچال می باشد. می توانید از تکنسین های چیره دست و باتجربه کاراباما کمک بگیرید. در ضمن پروا کنید که در این نوشتار به طور کلی درباره انجماد داخل یخچال گفتگو خواهیم کرد. در صورتی که به پیگیری انگیزه انجماد وسایل درون یخچال هستید، به مقاله اختصاصی کاراباما در این رابطه مراجعه نمایید. وانگهی نوشتار مرتبطی با عنوان دلیل انجماد لوله پشت یخچال نیز تعبيه شده که می تواند گره گشای دشوار شما باشد و مطالعه آن را نیز رهنمود می کنیم.

منبع:

https://jaheshland.ir/blog/%db%8c%d8%ae%da%86%d8%a7%d9%84-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%86-%d8%a8%d8%b1%d9%81%da%a9/



:: بازدید از این مطلب : 166
|
امتیاز مطلب : 60
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lavazemkhanegi

بر اساس این آمار در هشت ماهه امسال بیشترین افزایش تولید مربوط به الیاف اکریلیک است که با ۳۱۲.۵ درصد افزایش، تولید آن به ۳۱۰۰ تن رسیده است. کمترین افزایش تولید نیز مربوط به کارتن با ۰.۵ درصد افزایش تولید بوده است.

بعد از الیاف اکریلیک، بیشترین افزایش تولید مربوط به انواع تلویزیون و ماشین لباسشویی است که تولیدشان با ۶۲.۵ و ۵۸.۲ درصد در هشت ماهه امسال به ترتیب به ۸۰۱ هزار و ۶۰۰ دستگاه و ۶۶۵ هزار و ۲۰۰ دستگاه رسیده است. تولید این دو محصول در مدت مشابه سال گذشته ۴۹۳ هزار و ۲۰۰ دستگاه و ۴۲۰ هزار و ۴۰۰ دستگاه بوده است.

انواع لوازم خانگی؛ رتبه دوم افزایش تولید

تولید یخچال و فریزر نیز در این مدت با افزایش ۲۹.۲ درصدی از یک میلیون و ۳۲ هزار دستگاه در هشت ماهه اول سال گذشته به یک بیش از میلیون و ۳۳۴ هزار دستگاه در مدت مشابه امسال رسیده است.

البته با وجود افزایش چشمگیر تولید لوازم خانگی در سال جاری، در بازار شاهد کاهش قیمت نیستیم و اواخر شهریور ماه مدیرکل صنایع برق و الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت)  در پاسخ به چرایی این روند گفته بود که برخی آمارها نشان می‌دهد میزان تولید با میزان نصب در منازل تطابق ندارد. وقتی میزان نصب کمتر است یعنی یا کالا در انبارها مانده یا افرادی لوازم خانگی را خریدند و در گوشه منازل احتکار کرده‌اند.

همچنین کمباین، لاستیک خودرو، انواع سواری و وانت  کالاهایی هستند که در این مدت بیش از ۲۰ درصد افزایش تولید داشته‌اند و تولید آن‌ها با ۴۱.۳، ۲۵، ۲۱.۳ و ۲۰.۴ درصد افزایش نسبت به هشت ماهه اول سال قبل به ۳۸۳ دستگاه کمباین، ۱۷۷ هزار و ۷۰۰ تن لاستیک، ۵۴۲ هزار و ۶۰۰ دستگاه سواری و ۵۲ هزار و ۸۲۸ دستگاه وانت رسیده است.

در این میان تولید داروی انسانی که در بیشتر ماه‌های سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۷ بین ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش داشت، در هشت ماهه اول امسال فقط ۲.۵ درصد افزایش داشته و از ۳۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون عدد در در هشت ماهه اول سال قبل به ۳۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون عدد در مدت مشابه امسال رسیده است.

تولید کدام کالاها کاهش یافت؟

همچنین تولید ۹ کالا در مدت یاد شده کاهشی بوده که همانند ماه گذشته بیشترین کاهش تولید مربوط به روغن ساخته شده نباتی بوده که ۱۹.۸ درصد کاهش از حدود یک میلیون و ۱۶۸ هزار تن در هشت ماهه اول سال قبل به ۹۳۷ هزار و ۵۰۰ تن در مدت مشابه امسال رسیده است. کمترین کاهش تولید در مدت یاد شده نیز مربوط به انواع کاغذ بوده که تولید آن ۳.۸ درصد کمتر شده است.

اواخر شهریورماه بود که عرضه روغن جامد در فروشگاه ها کم شد و قیمت آن نیز افزایش یافت. کمتر از یک ماه بعد نیز روغن مایع در بازار کمیاب شد؛ به طوری که این کالا یا در مغازه‌ها و فروشگاه‌های بزرگ نبود یا به هر نفر تنها یک روغن فروخته می شد.  اگر چه بنا بر وعده مسئولان مربوطه قرار بود از هفته گذشته روغن در بازار توزیع و مشکل این کالای پرمصرف حل شود،  اما به نظر می رسد این وعده به ویژه در بخش روغن جامد هنوز به طور کامل عملیاتی نشده است.

همچنین در این مدت تولید چرم، کولر آبی و الکتروموتور با کاهش ۱۵.۷، ۱۱.۲ و و ۱۱ درصدی مواجه شده است، به طوری که تولید چرم در هشت ماهه اول سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ به ترتیب ۲۹ میلیون و ۹۰۰ هزار فوت مربع و ۲۵ میلیون و ۲۰۰ هزار فوت مربع بوده است. همچنین تولید کولر آبی از ۸۵۴ هزار و ۲۰۰ دستگاه در هشت ماهه اول سال ۱۳۹۸ به ۷۵۸ هزار و ۲۰۰ دستگاه در مدت مشابه امسال رسیده است.

 منبع:

https://www.khabarfoori.com/detail/2361307/%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86-%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D9%85%DA%86%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF



:: بازدید از این مطلب : 136
|
امتیاز مطلب : 60
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lavazemkhanegi

محمد رضا غزنوی از عرضه سهمیه اختصاصی ورق فولاد برای صنعت لوازم خانگی از ابتدای هفته جاری خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با توجه به ابلاغ شیوه نامه جدید دولت در این زمینه، عرضه اختصاصی فولاد برای صنعت لوازم خانگی تداوم داشته باشد.  

وی با اشاره به اینکه اثر این اقدام دولت در ماه‌های بعد و در اصل بعد از استفاده از ورق فولادی در محصولات جدید و ورود آنها به بازار مشاهده خواهد شد، اظهار کرد: میزان استفاده از ورق سرد فولادی در محصولات مختلف لوازم خانگی متفاوت است و میزان اثرگذاری نیز بسته به همین موضوع است. برای مثال در پشت یخچال از ورق فولادی استفاده می‌شود. به عبارت دیگر باید به این نکته توجه کرد که کالایی مثل یخچال، قطعات و مواد اولیه زیادی دارد که خیلی از آنها از مصرف می‌کنند.  

سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی در پاسخ به اینکه آیا کاهش نرخ ارز در ماه‌های اخیر بر قیمت لوازم خانگی تاثیر داشته، تصریح کرد: تولید کنندگان عموماً از ارز نیمایی استفاده می‌کنند که کاهش زیادی نداشته است.  

به گفته وی در حال حاضر می‌توان گفت با عرضه اختصاصی فولاد به تولیدکنندگان لوازم خانگی، تولیدکنندگان به اندازه نیاز به فولاد در بورس دسترسی دارند و مجبور به تهیه آن از بازار آزاد نیستند. این در حالی است که پیش از این تولیدکنندگان موفق به تامین فولاد مورد نظر خود در بورس نمی‌شدند و مجبور به تهیه آن از بازار آزاد بودند.

نرخ ارز در بازار آزاد در مهر ماه امسال از ۳۲ هزار تومان گذشت، اما حالا در کانال ۲۵ هزار تومان است.

اخیرا مدیرکل دفتر صنایع برق، فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت در یک برنامه تلویزیونی وعده داده بود که  با عرضه اختصاصی ورق‌های فولادی به تولیدکنندگان لوازم خانگی در کشور، قیمت لوازم خانگی در بازار کاهش می‌یابد.

تولیدکنندگان قبل از این عرضه اختصاصی  در زمینه تامین ارز، ورق فولادی و محصولات پتروشیمی داشتند، به‌طوری‌که ورق فولادی با قیمت ۱۲ هزار تومان در بورس به دست تولیدکننده نمی‌رسید و در بازار آزاد ۲۵ هزار تومان خرید و فروش می‌شد. طبق گفته تولیدکنندگان با وجود تولید بالای ورق فولاد،  میزان عرضه ورق فولاد در بورس کفاف همه تولید کنندگان را نمی‌داد و بسیاری از تولیدکنندگان ورق فولاد سرد که ورق گرم را از فولاد مبارکه می‌گرفتند، محصولاتشان را در بورس عرضه نمی‌کردند. بنابراین تولیدکنندگان اعلام کرده بودند که انتظار دارند ورق‌های با کیفیت به صنایعی مثل خودرو و لوازم خانگی داده شود و بخش‌هایی مثل بشکه‌سازان از این ورق‌ها استفاده نکنند.  

روز گذشته هم عباس هاشمی،  ،  در باره کاهش قیمت در پی عرضه اختصاصی فولاد به تولیدکنندگان لوازم خانگی گفته بود که قیمت لوازم خانگی به قیمت مواد اولیه بستگی دارد،  بنابراین می‌توان گفت الزاما کاهش قیمت اتفاق نمی‌افتد، اما بر بازار بی اثر نیست. به عبارت دیگر تامین مستمر ورق فولاد برای تولیدکنندگان منجر به کاهش التهاب و احتمالا کاهش قیمت در دراز مدت خواهد شد.

 منبع:

https://www.khabarfoori.com/detail/2380933/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D8%9F



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 55
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 اسفند 1399 | نظرات ()